Notice: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in /home/queensarah/domains/queenofpleasures.com/public_html/wp-config.php on line 85
Retourbeleid – Queen of Pleasures

Discrete verpakking en levering in Nederland & België

Ruime collectie Luxe Lingerie & Love Toys

Gratis verzending vanaf €50,-

Retourbeleid

Terugsturen binnen 14 dagen (herroepingsrecht)
Bij aankoop op afstand (zoals via een webwinkel) geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Dit zogenoemde “herroepingsrecht” betekent dat je in principe alles wat je bij ons koopt, binnen 14 dagen (ingaand op de dag na de dag waarop je de producten hebt ontvangen) zonder opgaaf van reden kunt retourneren, waarna je het aankoopbedrag terugkrijgt.

Voorwaarden
Omwille van gezondheid, veiligheid en hygiëne hanteren wij de volgende strikte voorwaarden ten aanzien van retourzendingen:

1.Het geretourneerde artikel en de verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) waarin het geleverd is, zijn in originele staat
2. Het geretourneerde artikel en de verpakking waarin het geleverd is, is compleet en onbeschadigd
3. Verzegeling indien aanwezig is niet verbroken
4. Het geretourneerde artikel en de verpakking waarin het geleverd is, is ongebruikt en/of ongedragen en/of ongeopend

Uitzonderingen
In de Algemene Voorwaarden vind je onder Artikel 10, lid 6 en lid 8 uitzonderingen op het herroepingsrecht.

Onderstaande artikelen kunnen uitsluitend geretourneerd worden wanneer de erop aanwezige verzegeling en de verpakking waarin deze geleverd zijn volledig intact is en het artikelen ongedragen en/of ongebruikt en/of ongeopend is:
• Slips
• Strings
• Kousen / Pantys
• Catsuits
• Mondkapjes
• Seks speeltjes en andere artikelen bedoeld voor intiem (o.a. genitaal en/of anaal lichamelijk gebruik
• Tepelversiering
• Artikelen die wij hebben laten maken volgens jouw specificaties (gepersonaliseerde artikelen) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht
• DVD’s en elektronische apparatuur

Drogisterij artikelen kunnen omwille van hygiëne en veiligheid NOOIT geretourneerd worden als de verzegeling na levering is verbroken.

Wij crediteren geen facturen van gebruikte of beschadigde artikelen. Christine le Duc behoudt zich het recht voor de creditering aan te passen als niet aan alle voorwaarden is voldaan. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

In geval van overdadige retourzending heeft Queen of Pleasures het recht om toekomstige bestellingen te weigeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden.

Defect artikel

Queen of Pleasures garandeert de deugdelijkheid en/of bruikbaarheid van de door ons geleverde artikelen, conform de aangeboden specificaties.

Op de goederen zijn de wettelijke garantierechten van toepassing waarop door u als koper in voorkomende gevallen een beroep kan worden gedaan. De op de factuur vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Er kan geen aanspraak gemaakt worden op de garantie:
-Bij beschadiging door opzet of door nalatigheid
-Bij beschadiging door verkeerd gebruik of nalatig onderhoud
-Bij normale slijtage

Bij een ongegronde klacht komen de gemaakte kosten voor uw rekening. Mocht een artikel toch defect zijn of u het door u besteld artikel functioneert niet/niet goed, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor de aanvraag van een garantieformulier.

Stuur het defecte artikel zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na toekenning van het garantieformulier naar ons op. Voeg een kopie van uw aankoopbewijs toe.

Defecte retouren zonder garantieformulier of een niet volledig ingevuld garantieformulier worden niet in behandeling genomen en het artikel wordt op uw kosten naar u retour gezonden

Kan ik een artikel ruilen?
Het is helaas niet mogelijk om een artikel om te ruilen voor bv een andere maat indien je een andere maat of artikel wenst te ontvangen dan dien je hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen.

Wat moet ik doen, als ik een artikel wil terugsturen?
Kijk hiervoor bij de vraag Instructies voor herroeping.

Waar en hoe kan ik mijn artikel retour sturen en zijn er kosten verbonden aan het terugsturen van artikelen?
Een retourzending valt volledig voor eigen rekening. Over het algemeen komen de kosten binnen Nederland uit op zo’n €3,95.

Werkwijze
Bij je bestelling ontvang je per mail een pakbon als attachment. Deze pakbon is tevens je garantiebewijs en retourformulier
Geef op het retourformulier aan wat je retour zendt, met welke reden en sluit het formulier in bij je retourpakketje zodat wij je retourzending correct kunnen verwerken. Zodra je retour ontvangen en verwerkt is, ontvang je daarvan een bevestiging via email.

Retourbewijs
Als je de retourzending overdraagt aan de vervoerder, ontvang je een retourbewijs. Bewaar dit zorgvuldig, het is je bewijs van verzending.

Instructies voor herroeping

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het (laatste) goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde formulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
Ook kun je dit formulier hier downloaden en invullen.

Indienen van je herroeping kan zowel via gewone post als e-mail:

Queen of Pleasures
Sint Willibrordusstraat 9-2
1074XH Amsterdam

Email:

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Je kan de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop jij het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Bewaar zorgvuldig jouw retourbewijs bij afgifte van jouw pakket.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. De terugbetaling kan door ons worden opgeschort totdat wij de geretourneerde goederen terug hebben ontvangen of (in geval van dispuut) totdat je ons een bewijs van retournering van de goederen hebt verstrekt.

Formulier voor herroeping

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.

ACCOUNT
Verlanglijst
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

WINKELWAGEN 0

Er zijn nu 2 mensen aan het shoppen.